04 feb Jardins de Llum ’17 amb Ester Fabregat

Taller d’Ester Fabregat a Espai per Art

Per tal de realitzar l’elaboració dels projectes participatius de Jardins de Llum 2017, hem tingut el plaer d’acollir a Espai per Art a l’artista Ester Fabregat. L’Ester ha impartit un taller per mostrar-nos com realitzar aquests projectes que el proper 20 i 21 de febrer seràn exposats als carrers del centre històric de Manresa.

Ens va obsequiar amb una explicació de diferents tipus de materials plàstics per a la realització de peces escultòriques. També ens va fer conéixer artistes de nom internacional que treballen amb aquests materials, com és el seu cas.

Seguint els seus consells hem començat a dissenyar i elaborar alguns dels projectes que properament podreu veure en les instal·lacions que anirem ‘escampant’ pel centre històric de Manresa.

En aquest taller, han participat alumnes d’Espai per Art, membre de la Taula de les Arts Visuals de la Catalunya Central o TAVCC, el Cercle Artístic de Manresa i  — de Santpedor.

Si voleu conèixer algun dels projectes realitzats l’any passat, us convidem a veure les imatges que la TAVCC te en el seu blog