casal artístic d’estiu

ENIGMES DE L’ART

Pinta com Van Gogh, modela amb fang com els egipcis, investiga com Sherlock Holmes i gaudeix amb els amics el millor dels estius.

***

A l’Atelier d’Espai per Art, amb una basta experiència en projectes artístics, treballem per a potenciar la creativitat i donar eines als nostres alumnes per crear i interpretar al voltant de l’art contemporani i de la Història de l’Art. 

quines activitats fem?

Els nostres casals artístics tenen com a objectiu que els nens i nenes s’introdueixin en l’Art, coneguin i practiquin diferents tècniques pictòriques, artístiques i plàstiques: pintar un quadre, modelar argila o crear escultures amb volums de diferents materials, paper maxé, carvat de segells, materials reciclats… 

Crear, pintar, gaudir, jugar, fer teatre, cuinar… són algunes de les moltes vivències enriquidores que promouen la cohesió de grup i els valors individuals de cada infant.

quins misteris tenim aquest any?

Cada dia es realitzen diverses activitats relacionades en la temàtica de la setmana.

Aquest estiu ens convertirem en detectius per esbrinar quins enigmes s’amaguen darrere de les grans obres d’art de la història i dels seus creadors.

HORARIS

Matins

de 9:00 a 13:00h

acollida a partir de les 8:45h i recollida fins a les 13:30h

SETMANES

  • Setmana 1: del 25 al 29 de juny
  • Setmana 2: del 2 al 6 de juliol
  • Setmana 3: del 9 al 13 de juliol
  • Setmana 4: del 16 al 20 de juliol
  • Setmana 5: del 23 al 27 de juliol